Motorrijden in de Pyreneeen

Motorrijden in de Pyreneeën

Het is niet voor niets dat de Pyreneeën al sinds jaar en dag een geliefd doel zijn voor een motorvakantie. Ons hotel is een perfecte uitvalsbasis voor wie wil motorrijden in de Pyreneeën. Doordat het hotel centraal in de Pyreneeën ligt, zijn vanuit hier met de motor alle bekende en geliefde doelen te bereiken via de vele fantastische cols en passen.

Op vakantie met de motor in de Pyreneeën

Dagjes Andorra, Lourdes, rondrit Spanje, en de Tourmalet zijn toeren die door bijna iedere motorrijder vanuit onze auberge worden gedaan. Hiernaast liggen er nog talloze passen, grotere en zeker ook kleinere wegen te wachten om ontdekt te worden. Heerlijk bochtenwerk, goed asfalt en motorvriendelijke overige weggebruikers zijn de overige voordelen van een vakantie op de motor bij Auberge les Myrtilles. De Pyreneeën, en onze omgeving in het bijzonder, kenmerken zich verder door rustige wegen. Uiteraard zult u niet de enige weggebruiker zijn, maar de drukte van bijvoorbeeld de Alpen en Dolomieten zult u hier niet aantreffen.
Na een dagje toeren wacht er op ons terras een lekker koel biertje, gevolgd door een heerlijk diner in de Auberge.
Voor degenen die de heenreis van Nederland of België op de motor te ver vinden, en met een motortrailer deze kant op willen komen, is het parkeren van de auto en trailer geen probleem, onze parkeerplaats is groot genoeg.

Om een indruk te krijgen…


Motorrijden in de Pyreneeën, Auberge les Myrtilles
Een Frans filmpje over motorrijden in de Ariège. Alles op een steenworpafstand van onze auberge.

Motorrijden in de Pyreneeën, Auberge les Myrtilles
Hier een leuk filmpje over motorrijden vanuit onze auberge. Dit mochten we gebruiken van Duitse gasten die bij ons hun motorvakantie doorbrachten.

Kortom, zowel de auberge als de omgeving bieden alles voor een super vakantie op de motor.