Auberge les Myrtilles, hotel Pyreneeën

Hotelkamer in de Pyreneeën

Ons hotel gelegen midden in de Pyreneeën staat aan een zeer, zeer rustige weg. De enige gebruikers zijn wandelaars, fietsers en lokale boeren. Vanaf het terras van het hotel is het uitzicht op de bergtoppen rondom adembenemend. Het gebouw heeft twee verdiepingen, acht hotelkamers, een restaurant en natuurlijk de keuken. Het restaurant is tevens een ontspanningsruimte waar ook de leestafel en houtkachel staan. In het hele hotel, op het terras en in de bar is gratis Wifi beschikbaar.

Onze kamers in de Pyreneeën

Onze hotelkamers zijn allemaal in een Franse stijl uitgevoerd, waarbij er in elke kamer een eigen sfeer is gecreëerd. Om een ongestoorde nachtrust te garanderen, beschikken alle kamers over uitstekende bedden en matrassen. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met douche, wastafel, toilet en gratis Wifi. Ons restaurant is rolstoel toegankelijk, helaas zijn onze kamers dat niet.

 

hotelkamers Pyrenëeen

De auberge “by night”

Alle ramen zijn uitgevoerd in hoogwaardig dubbel glas en in het najaar van 2014 is het oude, wat vermoeide dak vervangen door een prachtig nieuw leien dak.

 

Hotel pyrenëeen 's-avonds