arrangement vakantiehuis hotel

Hotel & vakantiehuis arrangement

Gecombineerd hotel arrangement

Voor iedereen die een zelfstandige en een volledig verzorgde vakantie wil combineren, hebben wij het “vakantiehuis & hotel arrangement” in het leven geroepen. Gedurende het arrangement verblijft u een gedeelte van uw vakantie in ons vakantiehuis in het departement de Lot (direct tegen de grens van de Dordogne), en een gedeelte van uw vakantie in onze auberge in het hart van de Pyreneeën in de Ariège. We bieden het arrangement aan in het voor- en na-seizoen, dus niet in de maanden Juli en Augustus.

Dit arrangement is speciaal bedoeld voor mensen die tijdens hun vakantie een zelfstandig verblijf in een leuk en rustig gelegen vakantiehuis willen combineren met een volledig verzorgd verblijf in een hotel-pension in de bergen. Het vakantiehuis is gelegen in het prachtige departement de Lot, op een logische route van Nederland naar de Pyreneeën. Hierdoor is dit combinatie arrangement ook erg interessant voor mensen die naar onze auberge in de Pyreneeën willen komen, maar de afstand te groot vinden om in één keer te rijden. Voor meer informatie over het vakantiehuis kunt u op de afbeelding van het huis in de rechter kolom klikken.

Voorwaarden

 • Dit arrangement is van toepassing in het voor- en na-seizoen, dus met uitzondering van Juli en Augustus.
 • De dag van aankomst in het vakantiehuis kan elke dag van de week zijn, met uitzondering van zaterdagen. De dag van aankomst in het hotel mag elke dag van de week zijn.
 • We hanteren een minimale verblijfsduur van drie dagen in het vakantiehuis, maar geen minimale verblijfsduur in het hotel. Dit in acht nemende bepaalt u dus zelf de duur van het arrangement.
 • De volgorde van verblijf is vrij te kiezen, de twee verblijven hoeven niet aansluitend aan elkaar te zijn (wel in hetzelfde kalenderjaar).

Prijsinformatie

 • De prijs van dit combinatie arrangement is de prijs van uw verblijf in het vakantie huis plus uw verblijf in de auberge, met 10% korting op de totaalsom.
 • Voor de prijzen van het vakantiehuis kunt u klikken op de foto van het huis in de rechterkolom. De getoonde prijzen zijn de prijzen per week (7 nachten), bij een korter verblijf wordt de prijs gewoonweg omgerekend naar het aantal verbleven nachten. Het bedrag voor de verplichte eindschoonmaak blijft wel onveranderd. Voor de prijzen van het verblijf in ons hotel kunt op deze site klikken op het menu “Prijzen”.
 • Rekenvoorbeeld:
  Verblijf van twee personen in mei van vier nachten in het vakantiehuis, gevolgd door vier nachten in het hotel op basis van halfpension (ontbijt en diner inclusief). In totaal dus een arrangement van 8 nachten. Het totaalbedrag van het arrangement wordt als volgt berekend.
  Verblijf vakantiehuis: huur = (375 x 4/7 = €214,20) + toeristenbelasing = (4 x 0,50 x 2 = €4) + eindschoonmaak = (€45) = €263,20.
  Verblijf hotel: 4 nachten x 2 personen x €48,50 pppn = €388.
  Hiermee wordt het totaalbedrag voor het arrangement (2 personen, 8 nachten waarvan 4 in het vakantiehuis en 4 in het hotel op basis van halfpension): €263,20 + €388 = €651,20 – 10% korting = €586 (= €293 per persoon).