gastenboek auberge les myrtilles

Gastenboek Auberge les Myrtilles

Tot aan de introductie van dit gastenboek, een paar jaar geleden, hadden we helaas geen online gastenboek. We hadden tot dan alleen een papieren versie in de Auberge. In die papieren versie hebben veel gasten over de jaren heen allerlei berichten achter gelaten. Het is nu aan u ons online gastenboek van inhoud te voorzien!
Overigens houden we ook onze oude papieren versie gewoon in ere.

Klik hier om een bericht toe te voegen aan het gastenboek

23 bijdragen aan “Gastenboek Auberge les Myrtilles”

 1. We hebben een onvergetelijke wandelvakantie gehad bij Patrick en Robert. De auberge is rustig gelegen, aan een klaterende beek aan een doodlopende weg. Verwonderde berglandschappen, magnifieke uitzichten en heerlijk landen en smullen in de herberg van twee lieve gastheren die je verwennen met lekker eten, persoonlijke aandacht en adviezen op maat. Voor liefhebbers van rust, eenvoud, natuur en een sportieve vakantie. In het gehuchtje Salau kom je op adem, in de bergen krijg je energie en bij Patrick en Robert, twee lieve zorgzame mannen, voel je je meteen thuis.

  Mariska Jak

 2. Beste Anouk en René,
  Wij hebben eind juli met z’n drieën in het huisje naast de auberge gelogeerd.
  Het huisje zag er prachtig uit. We vonden jullie enorm gastvrij en het ontbijt en het diner waren goed verzorgt en erg lekker.
  De lekkere koffie en de heerlijke biertjes op het knusse en gezellige terras waren na de prachtige wandelingen een mooie afsluiting van de middag.
  Wij hebben ontzettend genoten van alles en komen vast en zeker nog een keer terug.

 3. Lieve Anouk en René. Mei 2018
  Ieder jaar komen wij ca. twee weken bij jullie in de auberge in Salau.
  We hoeven niet meer te vertellen hoe fijn wij het er dan hebben.
  We hebben weer genoten van alles dat jullie en de natuur te bieden hebben.
  Op de terugweg naar huis hebben wij eerst nog een week vertoefd in jullie vakantiehuis in Marives. Dat was een goede beslissing.
  Het oude Franse huis ligt er mooi en rustig midden in de natuur.
  De inrichting is perfect en comfortabel. Door de drie terrassen rondom het huis kun je, als je dat wilt, in de schaduw zitten en de hele oude eik biedt daar ook alle gelegenheid voor.
  De omgeving is prachtig en er zijn heel wat bezienswaardigheden in de buurt.
  Kortom. Ons bezoek aan Salau is ieder jaar weer een goot succes en we hebben ook zeer genoten in Marives.
  Anouk en René veel dank voor alles en laten we zeggen tot de volgende keer. Lieve groeten van ons.

 4. Beste Anouk en Rene,
  wat was het heerlijk om bij jullie te logeren. We hebben genoten van onze wandelingen in jullie gebied en iets daarbuiten, ook de markt in Girons was een belevenis. De maaltijden, die Rene ons voorschotelde waren geweldig, steeds weer verrassend en het (gratis) karafje wijn fantastisch!
  Ook volop genoten van de houtkachel, heerlijke warmte, zelf een beetje met hout bezig zijn… De grote tafel namen we regelmatig in beslag voor een potje Rummicub.
  Lieve mensen wij hadden een mooie kamer, een heerlijke douche, kortom een geweldige tijd bij jullie. Dank daarvoor.

 5. Drie dagen met onze jaarclub met 9 man uitstekend vermaakt bij jullie. De wandeling naar de Spaanse grens met een toegift van een dode koe die aan stukken werd gefileerd door groot aantal lammergieren was een heerlijke besteding van de dag. Zo de kans om weer met iedereen bij te praten. Kanoën op de Ariege na een goede lunch in Tarascon en een ochtend mountainbiken in Seix maakte het verblijf compleet.
  Elke middag-avond een genot om te borrelen en te eten waarbij Anouk de Poire William gelukkig voldoende in voorraad had.
  Hartelijk dank voor jullie gezellige en goede gastvrijheid.
  Namens jaarclub Garfield (RSC 1982)

 6. Lieve Anouk en René,
  Ruim twee weken hebben wij bij jullie gelogeerd in jullie gezellig auberge. Wat hebben we genoten.
  De omgeving is prachtig met spectaculaire uitzichten. De ongerepte natuur geeft rust en ontspanning. De gastvrijheid, het heerlijke avondeten en de ongedwongen sfeer die jullie bieden maakt alles compleet. Alles wordt goed verzorgd en overal wordt aan gedacht.
  Kortom, het was wederom een groot succes.
  Hartelijk dank voor alles en wellicht tot een volgende keer.
  Groetjes van Hans en José.

 7. Motoren in de Pyreneeën is geweldig! Vooral als je het treft met schitterend weer. Als dan bovendien de locatie goed gekozen is, ben je verzekert van een blijvende herinnering.
  Het waren maar vier dagen in herberg Myrtilles maar het voelde vanaf de eerste dag als “thuiskomen”! Het was ongedwongen, gezellig en bovenal deskundig. Dit laatste was niet alleen plezierig vanwege de adviezen over de rittenkeuze (Anouk), maar ook de deskundige begeleiding van Rene bij het vervangen van de startmotor van een van onze B & W ‘s, was meer dan welkom.
  De accomodatie van de herberg op deze plek in de Pyreneeën voelt als vertrouwd, waarbij voor elke vraag een luisterend oor en een oplossing voor handen is. René en Anouk doen dat erg sterk.
  Het is improviseren in de vorm van oplossingen, terwijl je het gevoel hebt dat het de normaalste zaak van de wereld is.

  Jaap en Annie, Paul en Inge en Jan en Cobien hebben daar de beste herinneringen aan … En ongetwijfeld tot ziens!

 8. Beste Anouk en René

  Dat de Pyreneeën adembenemend zijn hoeven we niet te vertellen, dat de locatie van de auberge top is willen we wel graag onderstrepen. De auberge met het café en terras aan de overkant van de straat vonden wij gewoon super. Na iedere wandeling konden we rustig iets drinken op het terras, waar we steeds warm werden verwelkomd. Jullie hadden zelf steeds tijd om te luisteren naar ons verhaal en advies en kennis over de streek hadden jullie eveneens in overvloed.
  We zijn super goed onthaald. Eveneens een dikke pluim voor de lekkere keuken. Lekker ontbijt, goed gekozen avondeten en nog eens een lekker en uitgebreid lunchpakket voor onderweg.
  Voor ons was het een zeer kort verblijf van amper 4 dagen, maar we hebben enorm genoten. Een dikke merci. Indien we terug naar Pyreneeën komen, logeren we zeer en vast terug bij jullie.

 9. 28 mei 2016
  Gedurende 10 dagen hebben wij bij jullie gelogeerd. Het waren fantastische dagen.
  We hebben genoten van de schitterende natuur met adembenemende uitzichten. De kamer en de badkamer zien er mooi en goed verzorgd uit.
  Op het terras was het altijd heerlijk vertoeven. De avondmaaltijden, niet onbelangrijk, waren uitstekend, evenals het ontbijt en het lunchpakket dat we meenamen.
  De hartelijkheid van jullie beiden gedurende ons hele verblijf was geweldig
  Wat ons opviel was de grote kennis die jullie hebben over de omgeving. Jullie konden ons er alles over vertellen. Goede tips meegeven als we op stap gingen. Er waren geoefende en ook minder geoefende wandelaars in jullie auberge maar dat gaf allemaal niet. Jullie verstrekten voor een ieder goede adviezen en namen ook ruim de tijd om uitleg te geven. Het feit dat jullie alle routes zelf gelopen hebben en/of gefietst en zelfs met de motor hebben gereden geeft aan dat jullie en zeer enthousiast stel zijn.
  Ook wij, 65 plussers, konden dankzij jullie tips volop genieten van de bergen en de natuur om jullie heen. Dus voor elk wat wils!!
  De vriendelijkheid van Anouk, de kookkunst van René , de gezellige ongedwongen sfeer in de auberge en natuurlijk de schitterende omgeving hebben ons verblijf tot een succes gemaakt. We komen zeer zeker nog eens terug want we hebben nog lang niet alles gezien.
  Veel succes en we zeggen tot ziens.

 10. Anouk en René,
  Wat leuk ons commentaar van 30 sept 2011 terug te lezen. Inmiddels zijn we al 3 maal bij jullie te gast geweest en staat een vierde maal in de planning. Wellicht tot snel, we missen jullie en de bergen

 11. Super adres in een prachtige omgeving

  Van 14 t/m 22 sept.2015 verbleven in de auberge bij Anouk en René. Anouk is een uitstekende gastvrouw en René kookt de sterren van de hemel. Een enthousiast stel wat er alles aan doet om het de gast naar de zin te maken. Goede kamers met uitstekende bedden. Direct vanuit de auberge mogelijk om mooie wandelingen te maken. Door autopech, waren wij noodgedwongen langer te blijven, maar werden steeds weer hartelijk ontvangen en de gastvrouw en -heer deden er alles aan om ons leed te verzachten. Gewoon een superadres.

 12. Mooie, overzichtelijke nieuwe site.
  Komen in juli 2015 voor de derde keer naar Salau en gaan ongetwijfeld weer genieten van de prachtige natuur en de gastvrijheid van Anouk & René.

 13. Hallo Anouk en René,

  Allereerst complimenten voor jullie nieuwe website.
  Echt prachtig.

  Ik heb al in jullie gastenboek geschreven toen we verleden jaar in september met onze sportieve vrienden en vriendinnengroep uit Mijdrecht bij jullie waren.
  Maar doe dit nogmaals graag digitaal om andere sportieve mensen te stimuleren om bij jullie te logeren.
  En waarom : Jullie hebben alles te bieden wat de sportieve mensen onder ons zoeken. En dat begint bij jullie persoonlijke passie en enthousiasme naar jullie gasten toe.
  Door jullie kennis van het gebied hebben we prachtige fietstochten kunnen maken in de prachtige omgeving. Na het “afzien” op de fiets heerlijk kunnen afpilsen op het terras van jullie leuke buurtcafė. Dit was elke dag weer genieten en gezellig omdat we ook kennis hebben kunnen maken met jullie leuke directe buurtjes. Doe ze nogmaals allemaal de groeten van ons. En daarna heerlijk genieten van De geweldige kookkunsten van René onder genot van jullie goede wijnkeuzes om vervolgens voldaan in een heerlijk bedje te kunnen slapen. Kortom nogmaals onze complimenten en om de woorden van mijn broer te herhalen : het voelde als een heerlijke warme deken.
  Dus sportieve mensen twijfel niet en ga een heerlijke vakantie tegemoet

 14. 20-08-2014
  Wat een verassend leuke week is dit geweest! Hier terecht gekomen via SNP, niet wetend dat deze herberg gerund wordt door zo’n leuk stel: Anouk en René.
  “Keep on smiling” zei Anouk vanmorgen toen we vroegen om een tip op een regenachtige dag. Dit is wat ze zelf dagelijks in praktijk brengt en wat ons gasten vrolijk stemt. Maakt niet uit als het eens somber en bewolkt is, we eindigen onze dagen bij René en Anouk met een heerlijk maal geserveerd met een gulle lach. Een creatief en voor mij vegetarisch maal, elke dag weer verrassend.
  Bedankt voor deze superweek.
  John & Lea

 15. Un tres grand merci pour les supers vacances. Merci pour le sourire, la gentillesse et…. la tres bonne cuisine (nous sommes gourmands). Nous avons beaucoup aimé ce havre de paix et de gaieté, de bonne humeure. C’est un endroit rare qu’il faut connaitre. Encore merci pour tout.

  Yves, Catherine et Ludovic

 16. 23/06/2014
  L’auberge les Myrtilles un endroit charmant où l’on se sent bien car illuminé par le sourire d’Anouk et les talents de cuisinier de René. A bientôt sans doute!
  Danielle et Lionel + Maya

 17. 09/05/2013
  Anouk & René
  4 mannen
  4 motoren
  4 nachten

  Elke dag was een belevenis. Mooie nette kamers met eigen badkamer, héél lekker eten (!), Anouk haar vriendelijkheid en behulpzaamheid, René zijn kookkunst en dat alles in een heel gemoedelijke sfeer.
  Wij hebben in heel Europa veel gereisd en heel wat hotels, auberges en B&B’s ervaren, doch de auberge is uniek! Dankjewel Anouk en René. We laten wat foto’s achter maar nemen een uitzonderlijke herinnering mee!
  Benny, Tom, Stijn en Luc.

 18. 17 October 2012
  We loved these last 3 last days les Myrtilles. We had to drag ourselves away from Spain, but thankfully we did. How lovely to be nestled among these moutains alongside the rocky river. We’ve driven twisty, tiny roads, surrounded by stunning scenery to return every evening to a warm fire, a glass of Ricard and Sharon’s new obsession: Hippocras!
  We love Anouk’s and Renes story, and have so enjoyed being part of their dream to welcome travelers to this worderful corner of the world. I hope in never forget the sound of the river and the white capped mountains and the white butterflies. I hope to see it all again in person
  Best wishes,
  Sharon + Bill

 19. 22 Augustus 2012
  Morgen moeten we helaas weer naar huis. We hebben hier drie weken gezeten en het was heerlijk! Het zal moeilijk worden om volgend jaar iets te vinden wat hieraan gaat tippen… We hebben ons goed vermaakt op de racefiets, mtb en met wandelen.
  Anouk en René helpen je met routes indien nodig en geven tips. Zowel het ontbijt als avondeten was heerlijk. Gevarieerde maaltijden. Terras ook erg gezellig om te zitten na een fietstocht. Kortom, jammer dat we weer naar huis moeten. Wie weet, tot een volgende keer!
  Groetjes, Werner & Yvonne

 20. 30 september 2011
  Anouk en René,

  Een gast voelt zich 100% gast wanneer:
  – je warm welkom wordt geheten
  – de kachel brandt
  – er een warm croissantje en precies gekookte eitje om 8 uur klaar staat
  – Ariege tips mee krijgt
  – je als mens gezien en gehoord wordt
  – de omgeving past bij hetgeen je zoekt
  – de kookkunsten van René je inspireren
  – formuleringen in het “En France” artikel overeenkomen
  – eigen huis en werk ver weg lijken
  – Salau het einde van de wereld lijkt, maar ook een nieuw begin blijkt
  – de Transhumance daadwerkelijk heeft plaatsgevonden
  – een goed glas wijn geserveerd en interesse getoond wordt na een lange wandeling naar Spanje
  – de kamer uitermate comfortabel is

  Wij hebben ons 100% gast gevoeld en jullie beide werken inspirerend op ons. MERCI!

  Bénédicte en Rob

 21. 18. Juni 2011
  Liebe Anouk + René
  Es waren sehr schöne Tage bei Euch. Wir, “9 Motorradfahrer” haben hier sehr anspruchsvolle schöne Touren machen Konnen. Wir werden euch gerne weiter empfehlen!!
  Reiner aus Wuppertal, Kornelius aus Münster, Berthold aus Münster, Jonas, Willi aus Duisburg und vier weitere Freunde.

 22. 14 – 21 Augustus 2010
  Zoals elk jaar beginnen wij onze zomervakantie met een week wandelen. Dus Googelen we in het voorjaar op “wandelen Pyreneeën en pension” Eén van de hits was les Myrtilles in Salau. Via internet geboekt en dan is het eindelijk Augustus en gaan we richting Zuid Frankrijk. Een hele reis die we niet in één keer kunnen maken.
  Eindelijk: Salau, de eindbestemming. Onwennig zo’n aankomst. En daar is Anouk die je verwelkomt en even daarna komt René uit de keuken. “Van harte welkom”. En dat voel je aan alles. Alles over de goede gastheer een gastvrouw van de vorige gasten onderstrepen wij. Wij zijn dol op koken en hebben de recepten van René stiekem ontleed voor thuis, voor de herinneringen aan hier.
  De omgeving brengt rust die wij nodig hebben na hectisch Nederland. Bewondering voor jullie, die de grote stap nemen om hier een ander bestaan te leiden. Veel succes en zorg voor jezelf!
  Terug in Nederland houden we in de gaten of we jullie namen tegenkomen in de fietswereld!
  Anouk en René, merci pour toutes et au revoir.
  André en Yvonne

 23. 10 – 15 Juli 2010

  Dit is 5 sterren waard!
  1 voor de prachtige bergen, 1 voor het riviertje waar je dammen kan bouwen, 1 voor de goede gastvrouw (Anouk), 1 voor de toffe gastheer (René), 1 voor het lekkere eten. Dat is totaal 5, en eigenlijk ook 1 voor het lekker bosbessenijs waar je een blauwe tong van krijgt.
  Matthis

  Het was heel leuk wandelen, dammen bouwen en het eten was super lekker ik heb veel dingen leren eten als ik sterren moet geven dan waren de sterren van de hemel te weinig
  Wies

  We vonden het heerlijk om weer eens te genieten van de Pyreneeën waar we elkaar 17 jaar geleden leerden kennen tijdens een berghuttentocht. Het hartelijke onthaal van Anouk en René was de bosbes op de taart van een weekje stappen, relaxen en eten…
  Hilde en Johan

Laat uw bijdrage achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.