anouk en rene kesseleer

Anouk en René Kesseleer

Uw gastvrouw en gastheer

Hallo, wij zijn René en Anouk Kesseleer, enthousiaste buitensporters. Samen hebben we vele prachtige bergwandeltochten door de Alpen en Pyreneeën gemaakt. Naast wandelaars zijn we beiden fanatieke fietsers, zowel op de mountainbike als racefiets, jarenlang hebben we mountainbike wedstrijden gereden. Een nieuwe liefde die hier is ontstaan is trailrunning, hardlopen door het terrein. Naast de auberge is het dus vaak moeilijk te kiezen wat te doen als we vrij zijn…

Sinds 2010 zijn we de gelukkige eigenaren van Auberge les Myrtilles. We hebben onze plek hier helemaal gevonden en hopen dat uit te stralen naar onze gasten. Waar de keuken voornamelijk het domein is van René, leeft Anouk zich uit op het terras en in het restaurant.

Doordat we inmiddels de omgeving in de ruimste zin van het woord goed kennen, staan we altijd klaar voor het geven van advies en aandragen van ideeën.

Onze auberge staat voor een ongedwongen en gezellige sfeer. Wij nodigen u van harte uit om ook te komen genieten van deze prachtige plek. Wij zullen er alles aan doen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!

A bientôt, Anouk et René

Nog wat meer weten? Klik hier dan eens voor een leuk artikeltje over ons, toen we nog in Heeswijk Dinther in Nederland woonden, gepubliceerd in de “Hadeejer, 2007”. Ook leuk is misschien het artikel verschenen in het regionale dagblad “la Depeche”. Het fietsverleden van Anouk is ook de Fransen niet ontgaan.

Op de volgende pagina hebben we nog een aantal andere wellicht interessante links op een rijtje gezet.