annuleren

Annuleringsvoorwaarden Auberge les Myrtilles

Natuurlijk kan het gebeuren dat na het maken van een reservering er onverhoopt iets tussen komt, waardoor u de reservering wilt annuleren. Een annulering is uiteraard altijd vervelend voor u, maar ook voor ons. Zeker bij annuleringen op een laat moment is de kans groot dat wij de kamer niet meer kunnen verhuren, en deze dus gedurende een huurperiode leeg staat. In het geval van een annulering gelden daarom de volgende annuleringsvoorwaarden.

Bij annuleringen tot 30 dagen voor aankomst
30% van de totale som met een minimum van € 75,-.

Bij annuleringen tussen de 30-ste dag en de dag van aankomst
50% van de totale som.

Annulering ter plekke
Bij te late aankomst, of indien u uw verblijf onverhoopt ter plekke afbreekt, brengen wij over de som van de niet genoten dagen 80% in rekening. Bij te late aankomst zonder bericht, waarbij u één of meer dagen minder bij ons verblijft, berekenen wij over de niet genoten dagen 100% van de totale som over de niet genoten dagen.

We rekenen vanaf het moment dat wij de annulering ontvangen en gaan uit van de definitieve reservering zoals die is vastgelegd.
We willen u er op wijzen dat het altijd mogelijk is een annuleringsverzekering bij uw verzekeraar af te sluiten.

Speciale annuleringsvoorwaarden met betrekking tot de Corona pandemie
Indien een gereserveerd verblijf niet kan plaatsvinden omdat niet naar ons hotel gereisd kan worden vanwege door overheden opgelegde maatregelen met betrekking tot de Corona pandemie, kan aanspraak gemaakt worden op één van de drie hierna beschreven opties. 

De drie opties zijn:

  • Kosteloze omboeking van uw verblijf naar een ander moment.
  • Verkrijging van een Corona-voucher met een geldigheidsduur die overeenkomt met de vertrekdatum van de geannuleerde reservering plus maximaal 1 jaar.
  • Restitutie van het betaalde bedrag voor de te annuleren reservering.